Dé HR Partner voor jouw bedrijf

T: 0165-327453 (M:06-48716572)

E: info@personeelsadviesopmaat.nl

YOUR HR BUSINESS PARTNER

Hoe werkt Personeelsadvies op Maat

Personeelsadvies op Maat werkt als jouw eigen HR Sparring Partner, een zogeheten on-demand adviseur. Wij concentreren ons op het ‘strak’ zetten van de personele aangelegenheden in jouw bedrijf, met als doel om jou geld te besparen en je te helpen jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Contact hebben we wanneer jij daar behoefte aan hebt. Wanneer je als een concrete zaak hebt of wanneer je dingen voorziet en mogelijke problemen voor wil zijn. 

De HR organisatie in kaart brengen

In het begin concentreren wij ons op het in kaart brengen van alle zaken die spelen omtrent personeel, zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie en wat er speelt. Dit noemen we de 0-meting. We kijken naar de huidige stand van zaken van je bedrijf en het personeel. Wat speelt er, wat staat er te gebeuren en wat is de uitwerking daarvan op de mensen. 

Wanneer je eenmaal de start hebt gemaakt met het regelmatig monitoren van personeelszaken, dan zul je zien dat anticiperen steeds gemakkelijker wordt. Een greep uitde zaken die we bespreken is: 

  • Het ziekteverzuim
  • Het functioneren van medewerkers
  • Hoe beoordelen en belonen binnen de organisatie werkt
  • Het personeelsverloop
  • De medewerkerstevredenheid

Lopende zaken & de toekomst

Vervolgens bespreken we ook andere lopende zaken. We denken mee met alle mogelijke vragen:

  • Welke ontwikkelingen of veranderingen zijn gepland?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen

Zo werken we samen en denken met je mee om te anticiperen op wat komen gaat en te weten welke gevolgen dit voor personeel kan hebben.

Een persoonlijke en proactieve samenwerking!

Door de relatie die we door onze werkwijze samen opbouwen, kunnen we jou optimaal adviseren. We ondersteunen je en zijn de HR vraagbaak met goede kennis van geldende wet- en regelgeving. Op deze manier worden mogelijke problemen snel herkend en opgelost en worden kostbare procedures voorkomen.

Scroll naar boven