Dé HR Partner voor jouw bedrijf

T: 0165-327453 (M:06-48716572)

E: [email protected]

YOUR HR BUSINESS PARTNER

Hoe werkt Personeelsadvies op Maat

Personeelsadvies op Maat is als uw persoonlijke HR Adviseur en Sparring Partner. Ik maak snel een goede en heldere inventarisatie uw vraagstuk. Zo zorg ik ervoor dat uw zaak snel, praktisch en efficiënt wordt uitgevoerd. 

Hiermee bespaart u veel tijd en geld.

De HR organisatie en personeelszaken op orde hebben

Een belangrijk onderdeel in organisaties is het op orde hebben van de basiszaken binnen personeelszaken en HR. Hiertoe behoren het hebben van goede arbeidsovereenkomsten, duidelijke arbeidsvoorwaarden, het hebben van functiebeschrijvingen, een personeelshandboek en een beleid voor beoordelen en belonen.

 

Wat ook nog genoemd kan worden zijn het salarishuis en loopbaanpaden. Uiteraard zijn er nog veel meer onderwerpen die het hebben van een goede personeelsadviseur zo belangrijk maken.

 

Zeker voor kleinere bedrijven is het belangrijk om de basis zaken zoals hierboven genoemd op orde te hebben.

Dit zorgt voor een duidelijkheid, structuur en veiligheid voor de medewerkers, wat er weer voor zorgt dat mensen goed presteren.

Lopende zaken & de toekomst

We denken mee met alle mogelijke onderwerpen.

  • Welke ontwikkelingen of veranderingen zijn gepland?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen?

We werken samen en denken mee om te anticiperen op wat komen gaat en te weten welke gevolgen dit voor personeel kan hebben.

Dé persoonlijke vraagbaak

Door vaker met elkaar samen te werken en een relatie op te bouwen, is HR advies altijd dichtbij om u optimaal te kunnen adviseren. 

 

We ondersteunen u en zijn altijd binnen handbereik als dé HR vraagbaak met goede kennis van procedures en geldende wet- en regelgeving. 

 

Vraagstukken worden zo snel aangepakt en opgelost en kostbare procedures worden voorkomen. 

Scroll naar boven