Dé HR Partner voor jouw bedrijf

T: 0165-327453 (M:06-48716572)

E: info@personeelsadviesopmaat.nl

HALLO IK BEN

 

Nathalie Christa

 

Eigenaar & HR Business Partner

Tel: +31 (0)6 48 71 65 72
Email: info@personeelsadviesopmaat.nl

Zelf kom ik uit de ondernemersfamilie van De Zeeuw Golfkarton, tegenwoordig Smurfit Kappa. Daar was vaak weinig tijd waardoor ik van kleins af aan heb geleerd om problemen zelfstandig oplossen. Daarbij ontdekte ik dat ik het beste resultaat behaalde door ten eerste goed te weten wat ik zelf wilde, daarop de aanpak en de communicatie af te stemmen en dan vast te houden aan de ingezette lijn. Deze ervaring en aanpak aangevuld met 20 jaar ervaring op het gebied van personeelszaken, pas ik nu succesvol toe bij het oplossen van HR-vraagstukken.

Uit de overtuiging dat het werkveld van Human Resources een efficiëntere aanpak kon gebruiken, heb ik Personeelsadvies op Maat opgericht. Mijn loopbaan startte , nadat ik in 1994 aan de HES in Rotterdam ben afgestudeerd. Na eerst een aantal jaren in de marketing te hebben gewerkt, kreeg ik bij het bedrijf waar ik toen werkte steeds vaker taken toegeschoven op het gebied van personeelszaken.

Daar is mijn liefde voor personeelszaken en alles wat daarmee te maken heeft, ontstaan. Vanuit die invalshoek heb ik in 1998 de switch gemaakt en ben ik gaan werken bij BP Nederland op de afdeling personeelszaken. Vanuit die positie heb ik mijn ontwikkeling voortgezet en heb ik bij diverse grote, gerenommeerde bedrijven gewerkt. Te weten Shell, Cendris, Human Capital Group en PontMeyer. Hier heb ik diverse rollen bekleed van HR Sparring Partner, HR Business Partner tot HR Manager. Ik heb leiding gegeven aan afdelingen P&O en was onderdeel van het Management Team. 

 

Om mijn rol nog beter te kunnen vervullen, heb ik in 2007 met succes de opleiding Mediation afgerond. In mijn loopbaan heb ik zowel veel ervaring opgedaan op de zachte alsook op de harde, instrumentele kant van HR. Tijdens de 18 jaar dat ik bij diverse grote bedrijven werkzaam was, ben ik tot het besef gekomen dat veel personele zaken sneller en efficiënter opgepakt kunnen worden. 

 

In 2016 heb ik daarvoor een eerste aanzet gemaakt met de oprichting van Personeelsadvies op Maat. Met de start van mijn eigen Personeelsadvies op Maat is een grote wens in vervulling gegaan om een professionele, frisse wind van effectiviteit en eenvoud door het HR landschap te laten waaien.

Scroll naar boven